Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за проблем с вендинг машина, която предлага стоки

...
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за проблем с вендинг машина, която предлага стоки
Коментари Харесай

Продукти от тази вендинг машина стреснаха мъж. Той сигнализира веднага за нарушение

Читател на  Plovdiv24.bg  алармира за проблем с вендинг машина, която предлага артикули с изминал период на валидност. Ето какво написа пловдивчанинът на публицистичната ни поща:

Здравейте, искам да Ви покажа един парадокс. Вендинг машина, заредена със стока с изминал период и не приказваме за ден, два или седмица! 

Машината се намира на гърба на къща на улица " Марин Дринов " 26 (до две детски площадки и едно баскетболно игрище). Машината се употребява най-вече от родители с деца и спортуващи тинейджъри. При закупуването на пакет солети, ни прави усещане задраскания период на валидност с маркер (който не се усетих авансово да фотографирам, само че отново си личи).

С помощта на малко лакочистител маркерът падна. Това е меко казано потресаващо. В непосредственост има едно магазинче, което една баба поддържа, основно със зеленчуци - т.е. в действителност това е главният източник на дребни и огромни за солети, вафли, питиета и така нататък

Не желая да си мислите, че става въпрос за съзнателно уронване на престижа, конкуренция и какво ли още не. Сигналът е до Вас, тъй като да си приказваме действително - в тая страна, институции сте Вие - медиите.

Един сигнал до Агенцията по храните, може да се проточи с месеци. Въпросът тук е да предпазим децата и техните родители. И без това се храним единствено с боклуци(дори когато са в срок). Какъв човек си, да знаеш, че машината се употребява основно от деца от двете площадки (които са единствени в региона, а е централен район-тоест има доста преминаващи) и да злоупотребяваш по този метод. Това е меко казано неуместно.

На машината няма нито телефон, нито каквито и да е данни за притежател, ползвател, поддръжка или каквото и да било. Прилагам фотоси, на една от които си проличава (има още малко останал маркер) заличаването на периода на валидност, както и по кое време са правени фотосите. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР